Mocasinii sunt pantofi populari purtati de barbati din intreaga lume

visibility88 Vizualizari comment0 comments person Postat de: DIVAG list In: Noutati

Mocasinii sunt pantofi populari purtați  de bărbați din întreaga lume.  Incă din cele mai vechi timpuri mocasini au revoluționat încălțămintea cu talpă joasă.  Sunt cea mai potrivită alegere atunci când vrei să scapi de pantofi cu toc, fiind o încălțăminte foarte comodă și în plus în ton cu ultimele tendințe ale modei.

La noi vei descoperi mocasini în nuanțe neutre, dar și mocasini în nuanțe deschise. în funcție de modelul ales poți mai apoi să creezi zeci de ținute. Poți opta pentru mocasini într-o singură culoare sau mocasini în două culori.

Poți asorta o pereche de mocasini negri la o pereche de blugi până la lungimea gleznei și o cămașă de culoare albastru deschis. Desigur ai posibilitatea de a alege să porți mocasini la diferite ținute. Cel mai simplu mod de a purta mocasinii este să îi asortezi la ținute de aceeași culoare ca mocasini. Pentru a crea o ținută mai complexă te poți orienta asupra unei perechi de mocasini de o culoare neutră.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate
Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December