Cu o activitate de peste 26 de ani in domeniul design interior, societatea SC Ghise Design SRL vine cu o noua ramura dezvoltata la initiativa clientilor nostri, care inglobeaza peste 1000 de branduri de vestimentatie atat elegante cat articole sportive.

Lansarea site-ului nostru Divag.ro are la baza aducerea unui val nou de prospetime in out-fiturile dumneavoastra. Divag inregistreaza zilnic cresteri de trafic online, ceea ce inseamna ca revolutia in industria de fashion continua.

Pentru ca zi de zi inspiram si incurajam clientii sa se accesorizele cu produsele de lux, le oferim astfel o multime de avantaje: transport gratuit, vouchere de reducere, giveaway-uri, card de fidelitate, certificat de autenticitate, promtitudine.

Divag.ro este o companie care lucreaza cu si pentru oameni, iar in situatia actuala ne dorim sa fim un “liant” sigur intre producatori si clientii care vor sa iasa din anonimat si achizitioneaza produsele acestor branduri, online, usor si rapid direct din propria locuinta.

In fiecare zi incercam sa ne perfectionam, sa-ti usuram cumparaturile in mediul online, asa ca vom adauga o noua pagina la povestea noastra, o poveste pentru tine! De la sfaturi de stil, shopping deals, inspiratie pentru outfit-ul tau, noutati de lifestyle precum si idei si ganduri de la influencerii tai preferati , toate acestea le gasiti pe blog-ul nostru.